Friday, November 21, 2008

Hjälp mot missbruk

De flesta människor tror att kändislivet är som en dans på rosor. Vi förknippar kändisskap med stora hus, dyra bilar och pengar men har någon av oss tänkt på vad kändisar får utstå med varje dag?

Att alltid vara på G, alltid ha leende på läpparna även om man mår dåligt inombords och att alltid se bra ut.. stressigt eller hur?

På grund av all stress i livet så händer det ofta att kändisar vänder sig till droger och alkohol.

Ett bra exempel är Britney Spears. Hon blev känd som mycket ung och det stora uppmärksamheten på Britneys personliga problem (kärleksproblem) blev till slut för mycket för Britney Spears. Hon började dricka mycket och skapade stora rubriker med hennes beteende.

Att bli av med sitt beroende är inte lätt. Speciellt inte om man gör det på egen hand. Därför är det alltid bra att söka professionell hjälp i form av rehabiliterings program.

Ta en titt på Amy Winehouse. Hon behöver verkligen hjälp av bli av med sitt alkohol missbruk, och ju snabbare dessto bättre.

Dessa rehabiliterings program ger verkligen hopp till alla människor som kämpar med att bli kvitt sina alkohol eller drog problem.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Bloggtoppen.se